Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nobelstraat 32 in Goirle 5051 DV

Nobelstraat 32

5051 DV Goirle
Huurprijs € 8.400,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR
NOBELSTRAAT 32, GOIRLE

Op industrieterrein Tyvoort gelegen bedrijfshal. Ontworpen onder bijzondere architectuur en gebouwd met duurzame materialen, fraaie detailleringen en met een hoogwaardige luxe afwerking.

Algemeen

Vanuit de toegangsdeur is er toegang tot een grote ruimte voorzien van stucwerkwanden met lambrisering en een betonnen vloer. In...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 107 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
NOBELSTRAAT 32, GOIRLE

Op industrieterrein Tyvoort gelegen bedrijfshal. Ontworpen onder bijzondere architectuur en gebouwd met duurzame materialen, fraaie detailleringen en met een hoogwaardige luxe afwerking.

Algemeen

Vanuit de toegangsdeur is er toegang tot een grote ruimte voorzien van stucwerkwanden met lambrisering en een betonnen vloer. In deze ruimte is een pantry gelegen met een keukenblok voorzien van een koelkast en een spoelbak. Vanuit hier is er ook toegang tot de volledig betegelde toiletruimte voorzien van een fonteintje en wandcloset. Aan de achterzijde van de ruimte is er een afgesloten berging voorzien van linoleum met een loopdeur naar buiten. De toegangsdeur is eventueel af te sluiten met een overhead-deur.

U kunt op eigen terrein parkeren.

Specificaties

Kadastrale gegevens
Gemeente : Goirle
Sectie en nummer : D 2440

Oppervlakte/ V.V.O.
Begane grond : circa 107 m2

Opleverniveau
- toiletruimte
- pantry
- verlichtingsarmaturen
- verwarming middels radiatoren

Parkeren
- met klinkers verhard voorterrein, afsluitbaar middels elektrisch bedienbare poort en geschikt voor
meerdere auto’s.

Huurprijs : € 8.400,- per jaar (excl. btw).
Huurtermijn : nader overeen te komen
Betaling : per maand
Zekerheidsstelling : bankgarantie ter grote van 2 maanden huur.

Indexering:
jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijs¬index (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract: model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).
Aanvaarding: in overleg beschikbaar.
Voorbehoud: Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Stook-/servicekosten : Rechtstreeks aan de betreffende nutsbedrijven te voldoen.

Omzetbelasting
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie
Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Tijvoort gelegen tussen Tilburg en Turnhout aan de zuidzijde van Goirle en aan de rand van natuurgebied De Regte Heide en op korte afstand van het centrum met winkels, scholen, openbaar vervoer, sport- en recreatiefaciliteiten en overige sociale voorzieningen. De aansluiting op het wegennet, de N630, A58 (Breda – Tilburg – Eindhoven) en de Turnhoutsebaan (richting Poppel, België) is als goed te kwalificeren.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 8.400,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 1.200,00 per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2005 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 107 m² Perceeloppervlakte 1049 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
107 m²

Neem contact met ons op


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring