Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Aresstraat 13 07 - 09 in Tilburg 5048 CD

Aresstraat 13 07 - 09

5048 CD Tilburg
Prijs n.o.t.k. Huurprijs € 1.700,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te huur

ALGEMEEN
Multifunctionele bedrijfsruimte, twee naast elkaar gelegen (zelfstandige) bedrijfsunits, onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen aan de Aresstraat te Tilburg op bedrijventerrein Vossenberg. Het betreft (per unit) ca. 140 m² bedrijfsruimte, waarvan ca. 70 m² kantoorruimte op de verdieping. De begane grond, geschikt voor gebruik als opslag-/ lichte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 420 m² In units vanaf 140 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te huur

ALGEMEEN
Multifunctionele bedrijfsruimte, twee naast elkaar gelegen (zelfstandige) bedrijfsunits, onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen aan de Aresstraat te Tilburg op bedrijventerrein Vossenberg. Het betreft (per unit) ca. 140 m² bedrijfsruimte, waarvan ca. 70 m² kantoorruimte op de verdieping. De begane grond, geschikt voor gebruik als opslag-/ lichte productieruimte/kantoor en beschikt over o.a. een overheaddeur.
Het is mogelijk om de bedrijfsunits te koppelen.

LIGGING
Aan de rand van de Reeshof ligt Tilburgs grootste bedrijventerrein: Vossenberg. Het terrein heeft een omvang van ruim 240 hectare en telt meer dan 200 bedrijven in allerlei bedrijfstakken (productie, detailhandel, logistiek en andere dienstverleners). Zowel voor de zakelijke dienstverlener als wel logistieke bedrijven is dit een goed geschikte locatie.

BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Vossenberg onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid. Het bedrijventerrein wordt ontsloten door de noordwestelijke ringweg van Tilburg, die in directe verbinding staat met de snelweg A261 Tilburg-Waalwijk (richting A59), de snelweg A58 (Vlissingen – Breda – Eindhoven) en de N65 (Tilburg – ’s-Hertogenbosch).

KADASTER INFORMATIE
Gemeente : Tilburg
Sectie : F
Nummers : 4835 en 4836
Groot : totaal 140 m² (70m² per unit bg.)
Eigendom: : volledig eigendom

OPPERVLAKTE
De units bestaan uit 70 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 70 m² kantoorruimte op de verdieping. Door de mogelijkheid tot samenvoeging van 2 units is het totale oppervlakte thans ca. 280 m². De units beschikken over o.a. over een hal/entree, kantoorruimte, spreekkamers, opslag, archief en pantry.

PARKEREN
Per unit behoren 2 parkeerplaatsen (4 totaal) op het gemeenschappelijke terrein. Dit terrein is eigendom van de eigenaren van de in totaal 16 bedrijfsunits, waaruit het bedrijfsverzamelcomplex bestaat en om die reden mandelig. Dat houdt in dat de eigenaren gezamenlijk het beheer voeren over het parkeerterrein.

VOORZIENINGEN
- systeemplafonds inclusief geïntegreerde tl-verlichting;
- kabelgoten;
- data-aansluitingen;
- vloerbedekking;
- pantry;
- stadsverwarming middels radiatoren;
- sanitaire voorzieningen;
- 1 overheaddeur (per unit).
- airco-unit.

BESTEMMING
Volgens het geldende bestemmingsplan is de locatie bestemd voor bedrijfsmatige activiteiten in de categorie t/m 5.1, d.w.z. bedrijfsmatige, industriële en/of dienstverlenende activiteiten alsmede groothandel met showroom, waarbij detailhandel niet is toegestaan.

KOOPPRIJS
Nader overeen te komen.

HUURPRIJS
Deze ruimtes worden aangeboden voor totaal € 1.700,= per maand exclusief BTW en exclusief nog nader te bepalen servicekosten
per unit € 850,-- exclusief BTW.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn in overleg met verhuurder nader te bepalen.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt 5 (vijf) met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model februari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een betalingsverplichting (inclusief BTW) van drie maanden.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs Prijs n.o.t.k. Huurprijs € 1.700,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 420 m² Oppervlakte kantoorruimte 140 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 140 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Prijs
€ 1.700,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
280 m²
In units vanaf
140 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
140 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Neem contact met ons op


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring