Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Aphroditestraat 7 in Tilburg 5047 TW

Aphroditestraat 7

5047 TW Tilburg
Huurprijs € 995,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR
Op bedrijventerrein Vossenberg een keurige kantoorruimte, welke per direct te betreden is, van circa 100 m² gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Het object is in 2013 volledig verbouwd en beschikt over meerdere werkplekken en is van de nieuwste materialen voorzien. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval en een aangenaam uitzicht op de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Op bedrijventerrein Vossenberg een keurige kantoorruimte, welke per direct te betreden is, van circa 100 m² gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Het object is in 2013 volledig verbouwd en beschikt over meerdere werkplekken en is van de nieuwste materialen voorzien. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval en een aangenaam uitzicht op de omgeving. Daarnaast beschikt de kantoorruimte rondom over rolluiken, camera's en een alarmsysteem. Middels een loopdeur is er toegang tot het platte dak. Door de drie eigen parkeerplaatsen, welke bij de huurprijs zijn inbegrepen, is er voldoende parkeergelegenheid. Gelegen nabij uitvalswegen, De Reeshof en winkelcentra.

Op dit moment is de kantoorruimte volledig ingericht, de meubels zitten in de huurprijs begrepen.

Indeling kantoor:
Via de entree in de zijgevel bereikt u de 2e verdieping, waar zich een keurige kantoorruimte bevindt. Deze ruimte is thans ingericht met meerdere werkplekken, aparte spreekkamer, kitchenette en een toiletruimte. De ruimte is voorzien van een kersenkleurige houten vloer, systeemplafond, netwerkbekabeling, glasvezelaansluiting, telefooncentrale, intercomsysteem en alarminstallatie. Tevens beschikt het complex over een Ziggo-aansluiting voor TV en internet. Het reclamebord aan de zichtzijde hoort erbij en hierop kunt u reclame maken voor uw bedrijf.

Oppervlakte:
2e Verdieping: circa 100 m².

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Tilburg
Sectie en nummer: F 5123 A3

Huurvoorwaarden:
Huurprijs: € 11.940,-- per jaar exclusief BTW inclusief servicekosten.
De 3 eigen parkeerplaatsen zitten in de huurprijs inbegrepen.
Huurtermijn: 5 jaren en 5 verlengingsjaren.
Betaling: per kwartaal, vooruit.
Indexering: jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer. Volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 =100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Zekerheidstelling: bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting.
Huurcontract: model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).
Aanvaarding: in overleg.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry
Luchtbehandeling
Airco

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring