Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Aresstraat 13 16 in Tilburg 5048 CD

Aresstraat 13 16

5048 CD Tilburg
Vraagprijs € 97.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Uw bedrijf moet werken. En dat stelt hoge eisen aan de vestigingsplaats. Aan de plek, het pand en de mogelijkheden.
Wij bieden in het complex 'Ares' een drietal kantoor/bedrijfsruimtes te koop aan. Te koop als individuele unit, in tweevoud en als drietal. Per unit 75 m² bedrijfsruimte en 65 m² kantoor.

Vestigt u zich in de Ares dan kiest u voor een kwalitatief goed...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Uw bedrijf moet werken. En dat stelt hoge eisen aan de vestigingsplaats. Aan de plek, het pand en de mogelijkheden.
Wij bieden in het complex 'Ares' een drietal kantoor/bedrijfsruimtes te koop aan. Te koop als individuele unit, in tweevoud en als drietal. Per unit 75 m² bedrijfsruimte en 65 m² kantoor.

Vestigt u zich in de Ares dan kiest u voor een kwalitatief goed bedrijfsobject, gelegen op een courant bedrijventerrein, direct aan de belangrijke uitvalswegen en op korte afstand van woonwijken.

De combinatie van bedrijfsruimte én kantoor in hetzelfde, goed afgewerkte pand biedt u vele functionele voordelen. De mogelijkheid voor het aankopen van meerdere units die met elkaar geschakeld zijn brengt extra voordelen met zich mee.Algemeen
Deze representatieve bedrijfs- annex kantoorruimtes zijn gelegen op een goed bereikbare locatie welke onderdeel is van bedrijventerrein “Vossenberg 2”.

Aansprekende keurige kantoorruimte en toegankelijke bedrijfsruimte per unit:

Oppervlakte
Perceel: 211 m²
Bedrijfsruimte: 75 m²
Kantoorruimte: 65 m²

Kadastrale gegevens
Gemeente: Tilburg
Sectie en nummer: F4845
Huisnummer: 13-12 / 13-14 / 13-16

Begane grond
De begane grond bestaat uit een bedrijfsruimte voorzien van een laad- en lossluis met elektrisch bedienbare overheaddeur, hal/entree met trapopgang, toiletruimte en meterkast.

Eerste verdieping
Op de 1e verdieping bevind zich de ruime kantoorruimte voorzien van vlakke wandafwerking, systeemplafond met verlichtingsarmaturen, vloerafwerking en airconditioning.

Buiten
Het object is gelegen op de hoek van een rij van soortgelijke kleinschalige bedrijfsruimtes met een omsloten buitenterrein, voorzien van veiligheidsmaatregelen. Voor de units tenminste 2 eigen parkeerplaatsen per unit.


Locatie
Het object is gelegen aan de Aresstraat op bedrijventerrein “Vossenberg 2” aan de noordwest kant van Tilburg. Bedrijventerrein “Vossenberg 2” is goed bereikbaar vanuit Waalwijk, Breda, Eindhoven
en ’s-Hertogenbosch middels de rijkswegen A261, A58 en A65. Door het busstation in de nabijheid van het perceel is de bereikbaarheid niet alleen per auto maar ook per openbaar vervoer goed. Kenmerkende bedrijven in de omgeving zijn; Fuiji, van Geel Heftrucks, Versteijnen Logistic en Sony.

Bestemming
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan “Vossenberg en Dongenseweg” en heeft de bestemming bedrijfsdoeleinden. Volgens het geldende bestemmingsplan is de locatie bestemd voor bedrijfsmatige en industriële activiteiten alsmede groothandel met showroom, waarbij detailhandel niet is toegestaan.

Koopprijs:
Per unit € 97.500,- k.k (exclusief btw)
Gezamenlijk € 292.500,- k.k (exclusief btw)

Aanvaarding: object zijn op korte termijn te betrekken.

Voorwaarden
Zekerheidsstelling middels bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van 10% van de koopsom binnen 10 dagen na ondertekening koopovereenkomst.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 97.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 130 m² Perceeloppervlakte 71 m² Vrije hoogte 270 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 65 m² Oppervlakte kantoorruimte 65 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Luchtbehandeling
Airco
Oppervlakte
65 m²
Vrije hoogte
270 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
65 m²
Aantal verdiepingen
2

Neem contact met ons op


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.