Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Jozef Israelsstraat 81 in Tilburg 5025 NR

Jozef Israelsstraat 81

5025 NR Tilburg
Vraagprijs € 135.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP bedrijfsruimte welke in het verleden in gebruik geweest is als wasserette. Een goede productie annex werkruimte met balie functie of showroom. Achter de relatief smalle voorgevel is een maar liefst 40 meter diepe bedrijfsruimte. In het verleden in gebruik als wasserette maar door gewijzigde wet en regelgeving is de voormalige stomerij/wasserette gefuseerd met een ander bedrijf....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 260 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
bedrijfsruimte welke in het verleden in gebruik geweest is als wasserette.
Een goede productie annex werkruimte met balie functie of showroom.

Achter de relatief smalle voorgevel is een maar liefst 40 meter diepe bedrijfsruimte. In het verleden in gebruik als wasserette maar door gewijzigde wet en regelgeving is de voormalige stomerij/wasserette gefuseerd met een ander bedrijf.

Indeling:
Voorzijde een uitgifte balie en wachtruimte. Aansluitend dagverblijf en voorraadruimte. Vervolgens de productieruimte, welke onderverdeeld in een magazijn, ketelhuis en buitenplaats.

De ruimte is uitermate geschikt voor kleinschalige productie (bijvoorbeeld kleding, meubels en dergelijke), eventueel in combinatie met showroom en/of webwinkel.

Perceelsoppervlakte: 270 m2
Verhuurbaar vloeroppervlakte: 260 m2

Bestemming:
Enkel bestemming wonen met functie aanduiding detailhandel.

Bodemgegevens:
Stomerij locaties en wasserettes staan bekend om hun grondverontreiniging. Dienaangaande is een aantekening in het gemeentelijke dossier. Daaruit blijkt geen directe verplichting tot schoning en/of sanering. Bij herontwikkeling dient er een nieuw bodemonderzoek uitgevoerd te worden. De aanwezige vervuiling betreft een perchloorethyleen, hetgeen vervliegt naar verloop van tijd.

Oplevering: beschikbaar
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 135.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1977 Bouwjaar toelichting in 1987 uitgebouwd Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 260 m² Perceeloppervlakte 230 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 260 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Rustige woonomgeving, op redelijke afstand van voorzieningen. Goede bereikbaarheid. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Prijs
€ 135.000,-
Oppervlakte
260 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op


Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.