Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Biestsestraat in Biest-Houtakker 5084 HD

Biestsestraat

5084 HD Biest-Houtakker
€ 130.000,- v.o.n.
Verkocht o.v.

Omschrijving

Bouwen aan 'De Eekhof'
Riant wonen op het Brabantse land

Alles nieuw en ingedeeld naar geheel eigen wensen. Dat kan alleen als je zelf bouwt!

We bieden de gelegenheid je dromen te laten uitkomen door middel van het kopen van je eigen kavel. Gelegen op Brabantse land in het dorp Biest-Houtakker, onder de rook van Hilvarenbeek. Een dorp gelegen te midden van weilanden...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwen aan 'De Eekhof'
Riant wonen op het Brabantse land

Alles nieuw en ingedeeld naar geheel eigen wensen. Dat kan alleen als je zelf bouwt!

We bieden de gelegenheid je dromen te laten uitkomen door middel van het kopen van je eigen kavel. Gelegen op Brabantse land in het dorp Biest-Houtakker, onder de rook van Hilvarenbeek. Een dorp gelegen te midden van weilanden en boerderijen, op fietsafstand van Den Bockenreyder en het Vrijthof.

Binnen de contouren van het Landgoed De Hilver heeft Biest-Houtakker zich de laatste jaren ontwikkeld tot kleinschalige groeigemeente. Door de ligging nabij Hilvarenbeek en Diessen zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Het dorp biedt onder andere voorzieningen zoals een basisschool en kinderdagverblijf-peuterspeelzaal en niet te vergeten de horeca uitspanning ten behoeve van dagrecreatie en andere activiteiten. Biest-Houtakker is een bloeiende gemeente en een thuis voor jong en oud!

Achter de langgevel boerderij aan de Biestsestraat liggen een drietal riante kavels aan De Eekhof. Het is een rustige straat met hoofdzakelijk bestemmingsverkeer. De bedrijvigheid zal tegelijk met het uitzetten van de kavels verdwijnen uit de straat en daarmee kan er gesproken worden over een rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

Op de drie kavels heeft Studio VKwadraat een ontwerp als impressie voor de mogelijkheden gemaakt. Dit ontwerp is gebaseerd op het bestemmingsplan en de uitgezette contouren van de gemeente Hilvarenbeek. Mocht je een ander ontwerp in gedachte hebben dan gaat de architect daar graag over in gesprek en mochten jullie elkaar daar niet in kunnen vinden dan staat ook de keuze voor de architect vrij. De keuze voor de aannemer is geheel vrij.

In het ontwerp plan is een vrijstaande woning alsmede een tweetal semi-bungalows ontworpen die prachtig passen op de kavels en in de omgeving. Uniek en eigentijds met een knipoog naar het landelijke karakter vanwege zijn bouwaard en materiaal gebruik. De indeling en maatvoering is courant en praktisch. Er is rekening gehouden met veel licht inval, voldoende bergruimte, eigen parkeergelegenheid en voldoende slaapkamers. Binnen de contouren van het ontwerp kan nog naar eigen wens ingedeeld en afgewerkt worden. Het perceel van de vrijstaande woning is eventueel nog uit te breiden met het naastgelegen weiland.


Verkaveling:
Kavel 1: 467 m²
Kavel 2: 467 m²
Kavel 3: 1.000 m²

De kavels zijn naar inmeting op de kadasterkaart en opmeting ter plaatse. Echter nog nader vast te stellen door het Kadaster. Kavelgrootte is daarmee onder voorbehoudt en zoveel meer of minder als na kadastrale inmeting zal blijken, zonder dat daar nog een naheffing of terugbetaling van de koopsom op volgt tenzij het meer afwijkt dan 10% van voornoemde grootte.

Koopsom:
Kavel 1: € 130.000,--
Kavel 2: € 130.000,--
Kavel 3: € 275.000,--

Prijzen zijn exclusief 6% overdrachtsbelasting, architect- en bouwkosten, inclusief notaris- en kadasterkosten.

Bent u nieuwsgierig naar dit plan en wilt u vrijblijvend meer weten? Neem dan contact met ons op.

M&S makelaars, Paul Mols
t. 013 5359235
info@msmakelaars.nl

De ontwerpen zijn gemaakt door:
Studio V-Kwadraat
www.studiovkwadraat.nl
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs € 130.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 467 m² Kadasteroppervlakte 467 m² Kadastrale gegevens Gemeente HILVARENBEEK Sectie C Perceelnummer 4516 Oppervlakte 467 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Neem contact met ons op


Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.