Mijn favorieten

Mijn huis verkopen, hoe gaat dat dan?

Uw huis verkopen is een belangrijke stap waarbij een heleboel komt kijken. Natuurlijk wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw woning. Wij begeleiden wij u stap voor stap, van het begin tot het eind met onze nuchtere en doelgerichte aanpak. Geen snelle verkooppraatjes maar een persoonlijke aanpak. Dat kunt u van ons verwachten.

Kennismaking en gratis waardebepaling
Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreid informerend gesprek waarin we uw wensen bespreken. We lopen samen door uw woning, kijken naar de bouwkundige staat, kwaliteit, afwerking, ligging en de unieke verkooppunten. Aan het einde van dit gesprek krijgt u een advies gericht op uw persoonlijke situatie en weet u de reëele waarde van uw woning.

Vraagprijs bepalen
Het is van belang om een goede prijs voor uw woning te vragen. Daarvoor inspecteren we de woning grondig en doen we uitgebreid veldonderzoek. Zo raadplegen we diverse registers, databases en andere informatiebronnen en controleren we bestemmingsplannen en milieuaspecten. Bij appartementen kijken we ook naar de status van de Vereniging van Eigenaren en het Onderhoudsfonds.

Verkooptraject
Als u kiest voor ons, dan verzamelen we alle benodigde gegevens en maken duidelijke onderlinge afspraken die worden vastgelegd in de opdracht tot dienstverlening. Hierna start het verkooptraject.

Publiciteit
Wij beschikken over veel mogelijkheden om uw woning te presenteren. We bepalen samen welke middelen we voor uw woning in zetten. Uiteraard komt uw woning op Funda en maken we een uitgebreide brochure. Verder heeft u de mogelijkheid te adverteren en/of mee te doen aan de Open Huizen Route. Ook zetten we social media in om aandacht voor uw woning te vragen. Het resultaat is altijd een uitgekiend publiciteitsplan. Wij hebben zelfs een specialist in dienst die we daarvoor in zetten!

Bezichtigingen begeleiden
De begeleiding van bezichtigingen is een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij coördineren en begeleiden de bezichtigingen en informeren de kijker (en zijn aankopende makelaar) uitgebreid en enthousiast.

Onderhandelingen
Onderhandelen is een vak en daarin zijn we ervaren. We begeleiden het proces van bieden en adviseren u om zo te komen tot een mooie prijs voor uw woning.

Koopakte opstellen
Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stellen wij een koopovereenkomst op waarin de gemaakte afspraken schriftelijk worden vastgelegd en de eventuele ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. Vanaf dat moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de aankoop kan afzien.

Afhandeling bij de notaris
Ook bij deze stappen zorgen we ervoor dat de notaris op tijd de koopakte ontvangt. Deze stelt een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Vooraf inspecteren we samen met koper en verkoper de woning. Daarna gaan we samen naar de notaris.

Nazorg
Ook na de verkoop staan we voor u klaar. U kunt op ons rekenen als u na de overdracht nog vragen hebt.

Maatwerk
Het verkopen van uw woning is altijd maatwerk en aan te passen aan u wensen. Bel ons daarom voor een vrijblijvende kennismaking.

U verkoopt uw huis mét M&S makelaars

  • Voor de beste prijs
  • Zo snel mogelijk
  • Inzichtelijk

Wij zijn er voor U!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring