Mijn favorieten

Een taxatierapport

Een taxatie kan nodig zijn in verband met het aanvragen van een hypotheek, een boedelscheiding, het bepalen van de huurwaarde of voor een opgave aan de belastingdienst. In een taxatie wordt een omschrijving en een oordeel gegeven over de indeling, staat van onderhoud, de materiaalkeuze, het afwerkingsniveau, bodemgesteldheid en tal van andere factoren die van invloed kunnen zijn op de waarde van de woning of het onroerend goed.

Wij taxeren zowel in opdracht van particulieren als banken en hypotheekadviseurs ten behoeve van aankoop, verkoop, hypotheekaanpassing, bedrijfsstaking, overname etc.

Model
Wij hanteren als NVM-lid bij taxaties het model NVM-taxatierapport dat door alle geldverstrekkende instellingen wordt erkend. Wij zijn ingeschreven bij het register van de Stichting VastgoedCert, een branchebreed platform dat zich bezighoudt met het certificeren en registreren van de (technische) vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs in onroerende zaken.

NWWI
Diverse geldverstrekkers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen accepteren niet zomaar elke taxatie maar hanteren strikte regels. Steeds vaker worden er alleen gevalideerde (goedgekeurde) rapporten geaccepteerd. Wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Het NWWI, valideert taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Ook voor deze rapporten kunt u bij ons terecht. 

Voeren wij voor u uit

  • Aangesloten bij NRVT
  • Aansloten bij TMI
  • Zo snel mogelijk

Eerlijk en onafhankelijk!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring