Mijn favorieten

Onze medewerkers

M&S Makelaars

Paul Mols
Paul Mols
Makelaar/taxateur
Makelaar word je niet, dat ben je! Voor mij is het begonnen toen ik als kleine jongen de belevenissen van mijn vader Joost Mols meekreeg. Na mijn studie aan de International Business School heb ik de stap naar vastgoed gemaakt en in 2005 heb ik het directeurstokje overgenomen. Mijn doel is om de belangen van mijn opdrachtgevers optimaal te behartigen en het maximale er uit te halen. Dat doe ik met de nodige creativiteit, veel plezier en inzet. Ik ben een trotse, traditionele makelaar met kennis van zaken en ik ben er voor u!
Chris van den Akker
Chris van den Akker
Makelaar/taxateur
Vanuit Friesland ben ik in het Brabantse Tilburg gaan studeren. Na mijn studie blijven plakken in Tilburg en na ruim 10 jaar in de makelaardij zodanig "ingeburgerd" dat geen enkele straat mij onbekend is. Sinds 2013 werk ik bij M&S makelaars, een kantoor waarbij klantgerichtheid en korte lijnen centraal staan. Dat past bij mij, makelaar zijn zit immers in je bloed, je moet gevoel hebben met de mensen en dat vertalen naar hun droomhuis.
Froukje de Bekker
Froukje de Bekker
Makelaar
Met ruim vijftien jaar vastgoedervaring op zak, vind ik het aan- en verkopen van woningen prachtig om te doen, zeker in mijn eigen woonplaats Goirle.
Makelen met aandacht en een persoonlijke benadering is in mijn ogen zeer belangrijk en geef daarom graag een goed en helder advies.

Uw huis is uw thuis, een plek om te wonen. Het maakt deel uit van uw leven en daarom verdient het kopen of verkopen van uw huis alle persoonlijke zorg en aandacht. Kopen of verkopen begint met luisteren om zo heel goed te weten wat de klant wil. Dat directe contact met woningkopers en -verkopers geeft mij veel positieve energie en het is heerlijk om in allerlei woningen te komen.
Glenda Wetzel
Glenda Wetzel
Als ondersteuning van de makelaars zorg ik dat alles "achter de schermen" op rolletjes verloopt. In 2006 ben ik bij M&S makelaars gaan werken en voel mij nog steeds als een vis in het water. Heeft u vragen, schroom dan niet, op kantoor staat de koffie/thee klaar en als u op maandag, dinsdag of donderdag met ons kantoor contact opneemt, is er een grote kans dat u mij spreekt.
Ik ben u met alle plezier van dienst!
Bregje van Gorp
Bregje van Gorp